

Location: Singh Center for Nanotechnology 3205 Walnut Street, Philadelphia, PA 19104

Room: Glandt Forum

Meeting Virtual Link (MR): https://upenn.zoom.us/s/95396302536

Passcode (for all zoom links): IoT4Ag

Tuesday, October 24, 2023

5:00PM – 9:00PM NSF Site Team Members – Dinner at Study Hotel

20 S. 33rd Street, Philadelphia, PA 19104

6:00PM – 9:00PM IoT4Ag Members - Welcome reception and dinner at Singh Center

Wednesday, October 25, 2023 Duration			
7:15AM – 8:00AM	Breakfast	30 min	
8:00AM – 8:05AM	Welcome & Introductions	5 min	
	Dawn Bonnell, Council of Dean's		
8:05AM – 8:45AM	Center Overview Charle Kagan, Contar Director	25 min / 15 Q&A	
	Cherie Kagan, Center Director		
8:45AM – 8:57AM	Center Research Foundational Component	8 min / 4 Q&A	
8:57AM – 9:21 AM	Thrust 1 – Agricultural Sensor Systems	15 min / 9 Q&A	
9:21AM – 9:45AM	Thrust 2 – Communication and Energy Systems	15 min / 9 Q&A	
9:45AM – 10:00AM	Break		
10:00AM – 10:24AM	Thrust 3 – Agricultural Response Systems	15 min / 9 Q&A	
10:24AM – 10:40AM	Testbeds and Systems Integration	12 min / 4 Q&A	
10:40AM – 11:10AM	Council of Dean's and ERC Leadership	30 min	
	Closed Session w/NSF Site Team		
	Room: 3 rd Floor Conference Room (RM 313) Meeting Virtual Link (Chadd): https://upenn.zoom	n.us/i/97052268401	
111 111 111 111 (Claud). 111 111 111 111 111 111 111 111 111 1			
10:40AM – 11:10AM	Students & IPAB / ASAB Meeting	30 min	
Room: Lower Floor (RM 035) Meeting Virtual Link (DM): https://upenn.zoom.us/j/95956690465			
	ivieeting virtual Link (DIVI): https://upenn.zoom.us	5/1/33330030403	















Wednesday, October 25, 2023 (cont'd) Duration				
11:10AM – 11:40AM	SPLC & Student / Postdoctoral Fellows Closed Session with NSF Site Team Room: 3 rd Floor Conference Room (RM 313)	30 min		
	Meeting Virtual Link (Chadd): https://upenn.zoom	.us/j/92595921653		
11:40AM – 12:25PM	Lunch	45 min		
12:25PM – 12:55PM	SAB Closed Session w/NSF Site Team Room: 3 rd Floor Conference Room (RM 313)	30 min		
	Meeting Virtual Link (Chadd): https://upenn.zoom.	.us/j/98120199892		
12:25PM – 12:55PM	IPAB / ASAB Meeting With David Arnold and Steven Weiner Room: Lower Floor (RM 035)	30 min		
	Meeting Virtual Link (DM): https://upenn.zoom.us/j/96976808714			
12:55PM – 1:25PM	Innovation Ecosystem	20 min / 10 Q&A		
1:25PM – 1:55PM	IPAB ASAB Closed Session w/NSF Site Team Room: 3 rd Floor Conference Room (RM 313) Meeting Virtual Link (Chadd): https://upenn.zoom.	30 min .us/j/99228397438		
1:55PM – 2:05PM	Break	10 min		
2:05PM – 2:29PM	Workforce Development	15 min / 9 Q&A		
2:29PM – 2:49PM	Diversity & Culture of Inclusion	13 min / 7 Q&A		
2:49PM – 3:00PM	Evaluation & Assessment	7 min / 4 Q&A		
3:00PM - 3:30PM	WFD and DCI Advisory Boards Closed Session w/NSF Site Team Room: 3 rd Floor Conference Room (RM 313) Meeting Virtual Link (Chadd): https://upenn.zoom.	30 min .us/j/92405934672		
3:30PM - 4:30PM	Student Poster Session	60 min		
4:30PM – 7:30PM	<u>RESERVED PRIVATE</u> – Ayesha Boyce Room: Lower Floor (RM035)			













Internet of Things for Precision Agriculture (IoT4Ag) NSF Site Visit – 2023 October 25 – 26, 2023 University of Pennsylvania



30 min

Wednesday, October 25, 2023 (cont'd)		<u>Duration</u>
4 2 2 2 4 4 5 2 2 2 2 4 4	NOT C': T OL LE .: C :	

4:30PM – 5:30PM NSF Site Team Closed Executive Session 60 min

Room: 3rd Floor Conference Room (RM 313)

5:30 PM – 5:50 PM NSF Site Team Questions for ERC Leadership 20 min

Room: 3rd Floor Conference Room (RM 313)

5:50PM Working Dinner – responding to Questions

<u>Thursday, October 26, 2023</u> <u>Duration</u>

8:00AM – 8:30AM NSF Site Team & ERC Leadership Breakfast

Closed Session

Room: 3rd Floor Conference Room (RM 313)

8:00AM – 10:00AM Breakfast for all IoT4Ag members

Room: Glandt Forum

Closed Session

Room: 3rd Floor Conference Room (RM 313)

Meeting Virtual Link (MR): https://upenn.zoom.us/j/98080546561

10:00AM NSF Site Team Executive Session (report writing)

Room: 3rd Floor Conference Room (RM 313)

11:00AM – 1:00PM Tri-Annual Student Check-In 120 min

Room: Glandt Forum

Meeting Virtual Link (MR): https://upenn.zoom.us/s/95396302536

12:00PM – 2:00PM Lunch

1:00PM - 2:00PM NSF Program Director Update to ERC Leadership 10-15 min

4:00PM Adjourn











